40 anys d'història

L’any 1980, antics membres del Teatre La Salle de Sant Celoni, impulsats pel seu amor al Teatre, es van trobar després d’uns anys d’inactivitat, i van decidir començar assajar l’obra de teatre “Deulofeu fabricant”. La seva estrena va tenir tant d’èxit que van decidir seguir endavant. Durant l’any 1980 es van representar dues obres de teatre, i van recuperar el clàssic de teatre català “Els Pastorets”.

No va ser, però, fins a l’any següent que el grup es va dir oficialment “Rebrot”. Un nou brot, una nova branca de l’arbre, d’on provenien els seus fundadors; del Teatre La Salle de Sant Celoni, fundat l’any 1944. Però això és una altra història.

Des d’aleshores, el Rebrot no hem parat la nostra activitat, amb gairebé una norantena d’obres estrenades i moltes més representacions.

Al llarg d’aquests anys, més d’un centenar de persones han format part de la família de Rebrot Teatre. Actualment, més d’una vintena de membres en formen part de manera activa. Però l’abast de les nostres produccions, amb una perspectiva integradora, va molt més enllà: fins a una cinquantena de persones han arribat a formar part d’una sola producció teatral, com ara el clàssic Els Pastorets o grans produccions com ara Mary Poppins. L’esforç agregat de totes aquestes col·laboracions han estat la clau de l’èxit de la trajectòria teatral del nostre grup.

Un viatge pels escenaris

Al llarg dels anys, hem tingut l’oportunitat de recórrer tot tipus d’escenaris: teatres, cinemes, auditoris, places, camps de futbol… Així com recórrer municipis d’arreu del territori: Sta. Mª de Palautordera, Canet de Mar, Massanes, Mosqueroles, Espolla, Breda, Sant Antoni de Vilamajor…

Ens hem passejat per molts teatres del nostre país, i hem rebut diversos premis i guardons, però a on millor ens trobem és aquí, a casa nostra, al Teatre Ateneu de Sant Celoni, i davant del públic que durant aquests anys ens ha estimat i animat a seguir endavant.

Teatre Ateneu - Sala gran (Sant Celoni)

No us perdeu cap novetat, seguiu-nos a les xarxes!

Desplaçat dalt de tot