Qui som

Rebrot Teatre és un grup amateur de teatre, una entitat cultural sense ànim de lucre de Sant Celoni, fundada l’any 1980 per antics membres del Teatre la Salle de Sant Celoni.

El nostre objectiu principal és fer teatre amb totes les formes o gèneres. Mantenint com a premissa essencial la innovació i la voluntat de sorprendre el nostre públic, i sense renunciar als elements clàssics i més característics del teatre, volem compartir i fer arribar a tothom el teatre amb la nostra visió: com un art dinàmic, divertit, emocionant i captivador.

Per a nosaltres, el teatre és un acte d’amor, de comunicació amb els altres. A través de la col·laboració altruista dels membres de l’entitat, realitzem produccions teatrals en el seu cicle complet. Amb el teatre gaudim, però també, i sobretot, volem fer gaudir al nostre públic i compartir amb ell tots els projectes teatrals que creem, perquè el teatre és un art, i com a tal ha de ser representat, mostrat i compartit.

Teatre per a tots els públics i tots els gèneres

Des dels seus inicis, a Rebrot Teatre hem treballat en la producció íntegra d’una gran varietat de gèneres, estils i formats teatrals. Entre aquests gèneres s’inclouen la tragèdia (Romeo i Julieta), la comèdia (Les dones sàvies) o el vodevil anglès (Políticament Incorrecte), el drama (El diari d’Anna Frank), el musical (Mary Poppins), el monòleg (HOMES!), la tragicomèdia (Almenys no és Nadal) i la sarsuela (Cançó d’amor i de guerra). Entre aquests gèneres s’inclouen textos teatrals de diferents orígens, inclòs el teatre català (Els Pastorets), castellà (La balada de los tres inocentes), francès (La meva Ismènia), anglès (Diner negre) o italià (Dissabte, diumenge i dilluns), entre d’altres.

Amb l’evolució dels gèneres i els formats, i especialment amb l’aparició de noves tècniques i metodologies contemporànies, a Rebrot hem tingut oportunitat de col·laborar amb equips interdisciplinaris que ens han ajudat a enriquir i estendre la nostra experiència als escenaris. Entre aquestes col·laboracions destaquem escoles de dansa i de teatre, directors/es musicals i coaches vocals, dissenyadors gràfics i empreses d’efectes especials teatrals i de vol. Totes elles ens han ajudat a créixer i a innovar en aquesta disciplina, amb l’objectiu de seguir evolucionant i aconseguir sorprendre i arribar al públic, traslladant el nostre entusiasme i la nostra voluntat per millorar any rere any.

No us perdeu cap novetat, seguiu-nos a les xarxes!

Desplaçat dalt de tot