Tots eren fills meus

Arthur Miller

Quins són els límits de la solidaritat i l’empatia? Quina responsabilitat tenim com a individus sobre el món que ens envolta? Quin preu paguem com a societat pel pes de les nostres accions? 

Arthur Miller interpel·la al públic de manera visionària i ferotge amb totes aquestes preguntes a Tots eren fills meus, un punyent drama familiar que carrega contra el sistema de valors occidental. Amb aquesta obra, Miller disecciona la preeminència dels beneficis capitalistes per sobre de la vida humana, que provoca un conflicte moral entre la lleialtat a la família i la responsabilitat social que tots tenim com a individus. 

Sinopsi

Joe Keller, pare de família i ciutadà modèlic, va fer fortuna durant la Segona Guerra Mundial fabricant peces d’aviació pel govern. La mort del seu fill Larry a la guerra a causa d’un accident d’avió, però, va deixar ferides que la família és incapaç de tancar. El conflicte es precipita quan l’Annie, l’antiga promesa d’en Larry, torna a la ciutat per casar-se amb en Chris, el fill gran i hereu d’en Joe. La seva relació acabarà amb la il·lusió d’estabilitat que els Keller havien construït i traurà a la llum els draps bruts del negoci familiar.

Una història que connecta directament amb l’espectador, plena d’una càrrega emocional i dramàtica que ens trasllada a l’àmbit personal els grans reptes socials que encara avui, en ple segle XXI, la humanitat segueix sense resoldre.

Fitxa tècnica

Autor: Arthur Miller
Traducció: Clàudia Díaz i Quim Motger
Producció: Rebrot Teatre

Intèrprets
Pol Albanell    George Deever
Marta Albert    Sue Bayliss
Carles Àngel    Frank Lubey
Clara Deulofeu    Anne Deever
Teresa Deulofeu    Lydia Lubey
Xavi de la Encarnación    Jim Bayliss
Ona Julià    Bert
Helena Novell    Kate Keller
Quim Querol     Chris Keller
Xavi Vulart     Joe Keller

Durada: 1h 45’
Idioma: Català

Venda d'entrades

Per internet
Properament

Presencialment
A la Plaça de l’Església de Sant Celoni els dissabtes 17 i 24 de febrer de 10h a 13h i de 17h a 20h.

A taquilla
1 hora abans de la funció.
Tots eren fills meus
Desplaçat dalt de tot